Mera Bankok

Hej,

idag har vi haft en kanon dag efter frukosten gick vi ivag for att pyssla om oss sjalva lite.
Vi gick till en salong och jag tog forst en ansiks behandling och sedan 30 minuters massage.
Miska tog 1 och en halv timmes massage.Dom hade thai massage eller thai massage att valja pa. Vi tog thai massage bada tva.Man ska ju ta seden dit man kommer :-)

Men det var det javligaste vi vart med om. Nar hon tryckte och drog i mig sa tyckte jag sa synd om Miska som hade genomlidit detta i 1 och en halv timme.Dom stod pa en och korde in armbagarna i ryggraden. Gud vi borjade nastan grata bada tva ha ha ha. Sa ta INTE thau massage i Thailand ha ha ha ibland ar det nog bast att halla sig till hederlig svenk massage. Ha ha haMen mitt ansikte ar som en baby rumpa hi hi hi

Sen fortsatte vi med shoppingen. Det finns sa jakla mycket i Bankok. Vi hann med att aka till ett kopcentrum ocksa. Men vi hann verkligen inte ga igenom hela. Vi hittade en riktigt schysst affar med rockiga klader. Bade jag och Miska blev helt banans. Jag kopte 9 linnen Miska kopte 4 t-shirts och tva shorts  i den affaren. Sen kopte jag 6 linnen i en annan affar och en riktigt snygg Ed hardy bikini. I Indien forstorde en snubbe flara av mina klader nar jag lamnade in dom for tvatt, sa jag fick kasta en del klader tyvarr. Men nu har jag lite nytt som jag kan ha pa mig :-)

Just nu sitter vi pa tagstationen och vantar pa varat tag som ska ga klockan 22:50 taget ska ta oss till Chumphon darifran ska vi ta buss och bat till Koh Samui. Vi kommer vara framme dar vid 11 nagon gang i morgon.

Resan mot Malaysia har dar med borjat vi kommer ta det bit for bit sa vi slipper aka 48 timmar i strack. Allt ar bra med oss livet leker och vi alskar varandra :-) Puss och kram pa er