New Delhi,Indien

Hej allihopa!!Vi har kommit till Delhi nu. Eller rattare sagt vi anlande till Varat hotell klockan halv 5 indisk tid. Hotellet var ganska sjabbigt med lysror i taket och en stor flakt i taket som lat som sjutton, och toaletten gick inte att spola men det fanns skopor som man anvande sig av till att halla i vatten sa det skulle spolas ha ha ha. Men det anda battre an vad jag trodde. For 84 kr sa var det ju vart det. Men vi tog in pa ett annat hotell idag som ar lite dyrare.


Det var valdigt haftigt nar vi mellan landade i gar. Vi landade forst i Doha som ligger i landet Quitar som ar ett arab land. Det var massor av kvinnor i slojor,burkor och saris. Mannen var kladda i turbaner och vi sag manga kladda som shejkar. Helt plotsligt var det vi som var annorlunda.

Delhis flygplats


Nar vi skulle ta taxi till hotellet sa sa Taxi chaufforen helt plotsligt att han inte hittar och maste aka och fraga en kompis forst. Vi anlander till en liten resebyra med gals dorrar. Det ar helt morkt i lokalen men taxi chaufforen borjar banka pa glaset. Da ser vi att det ar en liten man som ligger och sover pa en madrass dar inne. Han forsokte overtala oss om att hyra ett rum av honom i stallet for dar vi har hotell ar det tydligen valdigt farligt. Men vi stod pa oss och akte till det vi hade bokat.

Varat hotellrum


I dag har vi sprungit pa stan hela dagen och pratat med massa olika rese byraer for att hitte ett billigt och bra satt att ta oss till Taj Mahal forhoppningsvis kommer vi aka dit pa lordag. Manga har ar valdigt fashinerade over att det ar en blondin i stan, Miska for halla mig i handen hela tiden. Men som tur ar tar dom inte i en och det ar jatte skont. Vi har ocksa upptackt att det nastan inte finns nagra overgangs stallen sa det ar ett stor aventyr bara man ska korsa gatan. Allt ar bra och alla ar valdigt hjalpsamma. Puss pa er

Paivi vi har inte fatt tag pa nagon telefon sa vi har inte kunnat ringa men som sagt gick allt bra Miska ringer till jul sager han :-) Puss puss fran oss bada