Playa del Carmen,Mexico

Hej dar ute!!!

Da var det dags igen for lite uppdatering denna vecka har vi spenderat i Playa del Carmen som sagt. Det tog en timme hit med buss. Ett tips om man ar har ar att man bara kan huppa pa en av de kommunala bussarna som bara kostar 35 pesos per person istallet for att sks med de stora bolagen.

Som tur var hittade vi ett bra hotell pa en gang sa vi slapp leta runt efter det. Sen gick vi direkt ner till stranden for att sola och bada. Det ar super fint har ocksa men betydligt fler turister an vad det var i Tulum, och shopping gatan ar ocksa mycket storre

Pa vag ner till stranden

Playan....


Vi har blivit experter pa Mexikansk mat nu ocks kanns det som. Jag har provat i princip allt som gar Chimichangas,Tamales,Burritos,Fajitas, Tostadas, Sopes,Tacos, Empanadas, Enchiladas i mole you name it.
En kvall beslot vi oss for att testa alla olika sorters tacos sa vi skulle lara oss vad vi gillade sa har sag det ut.
Och det finns annu mer an detta det fanns bara inte allt pa den har restaurangen ha ha ha. Det ar bottnarna som gor skillnaden om de ar mjuka, harda, tjocka, frasiga. Det fiins hur mycket som helst att valja pa och det ar super gott!!!!

Det vi ocksa tycker ar valdigt kul med Mexico ar att de har Walmarts ha ha ha, denna kedja har man ju hort super mycket om och de har verkligen ALLT!!!! Dessutom finns det AC vilket vi passar pa att njuta av :-) Ni ska se deras mat och bak avdelning den ar helt sjuk.

Pa kvallarna tar vi det mest lugnt och spelar kort och snackar skit pa var terass. Har sitter pepparkakan och forsoker klura ut hur han ska sla mig pa kortspelet ha ha ha.
En dag gick vi langs stranden i over en halvtimme tills vi kom till en plats dar det inte var sa mycket folk. Det ar namligen pask lov nu och det ar valdigt mycket party sugna Amerikaner som super pa stranden.
Men har var det lite lugnare :-)

Nar vi gick och simma sag jag nagot som flot i vattnet nar vi kom narmare sa sag vi den har super konstiga fisken som Miska blev sugen att ata upp.

Det luktade pyton men sag valdigt kul ut. Det kom massor av folk for att titta pa firren t.o.m en Norska som vi stod och pratade lange med.
Norskor ar ju bara for sota :-)

Efter middagarna pa kvallarna innan vi spelar kort tar vi ofta en liten tur pa stan.Dar kan man hittad dessa trevliga filurer.

I just love her T-shirt.

Visst ar han sot i sombrero?? Man kan ta han for en riktig Mexikanare eller hur???
Det finns mycket doskallar och krims krams att titta pa.
Den har for mig att tanka pa min mamma och hennes hund Rocky ha ha ha.
Forlat mamma inget illa menat jag skojar bara.
Och detta ar val jag om nagra ar ha ha ha ha gud jag bara alskar dessa figurer.

Har ar en liten del av ga gatan den ar sjukt lang och det finns hur mycket som helst att titta pa runt omkring.
Men det ar valdigt kul att ga bakom de turistiga stallena det ar dar Miska och jag ater med alla Mexicaner istallet for turisterna det blir sa mycket billigare och sa ser man massa fina blommor overallt.
Jag bara alskar det har huset synd att det var sa mycket kablar som forstorde.

Annu mer fina hus.


Jaha ja nu ar ni fatt se lite av Playa del carmen det ar en stor stad faktiskt och mycket mer an vad jag har visat er har som ni sakert forstar. Men som sagt sa latar vi oss mest nu och njuter av den sista tiden av semestern innan det ar dags for allvar. Men lite duktiga har vi faktiskt varit och kopt ymkort for en vecka sa vi har faktiskt tranat en del har. Man kan ju inte se for degig ut nar man kommer hem ha ha ha ha.

I morgon ska vi ta bussen vidare till Cancun och dar ska vi spendera hela nasta vecka.

Puss och kram sa hors vi snart igen :-)